Webdesign

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Uw website,
onze zorg

U bent zelfstandig ondernemer en denkt erover een website te laten bouwen. Of u heeft misschien al enkele jaren een site, maar deze is inmiddels eigenlijk wel toe aan een nieuw, fris jasje. Vaak denken ondernemers in termen als ‘ik heb daar nu geen tijd voor’ of ‘dat zal wel duur zijn en daar heb ik nu geen budget voor’. In beide gevallen helpen wij u graag; als het moet staat uw nieuwe site binnen een week online en qua kosten verassen we u ook graag met een scherp tarief!

Wij werken met WordPress.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt (laten) bouwen én vervolgens zelf kunt onderhouden. Wist u dat op dit moment ruim 34% van alle websites wereldwijd met WordPress gebouwd zijn? Dat zijn meer dan 65 miljoen websites in ruim 120 verschillende talen!

Met WordPress bieden we u een slimme, betaalbare & betrouwbare oplossing die al uw wensen beantwoord. Bovendien kunt u uw website overal ter wereld bijhouden; de enige vereiste is een werkende internetverbinding. Als laatste zijn de verschillende WordPress templates altijd responsive zodat uw website er niet alleen op een pc geweldig uitziet, maar ook handig navigeert vanaf een mobiele telefoon of wanneer een bezoeker u bezoekt vanaf zijn/haar tablet.


Met WordPress is uw website altijd beschikbaar, kunnen er automatisch back-ups gemaakt worden en kunt u gratis gebruik maken van anti-spam bescherming. Kortom, met een WordPress website bent u altijd veilig online!

Customized thema’s

Wij maken voor u een website die bij u past door te kiezen uit honderden thema’s. Door gebruik te maken van standaard templates die wij customizen kunnen we de kosten laag houden.

Conform uw huisstijl

We creeren een professionele site die helemaal bij uw look en feel past. We gebruiken bijvoorbeeld uw huisstijl-kleuren en lettertype(n) om de website helemaal naar uw smaak aan te passen.

Een complete website vanaf €749,-*

Met compleet bedoelen we ook echt compleet: u ontvangt een WordPress website volledig geïnstalleerd en gestyled conform uw huisstijl en wens. Inclusief een samengestelde homepage, geactiveerd contactformulier & een aantal opgemaakte vervolgpagina’s (maximaal 5!). Indien u extra vervolgpagina’s nodig heeft is dit natuurlijk geen enkel probleem. U kunt naar gelang het aantal pagina’s u extra nodig heeft een keuze maken uit onderstaande paginapakketten:

Small

€40

  • 1 pagina extra op uw site
  • eenmalige kosten
Wilt u een offerte ontvangen?

Large

€180

  • 6 pagina’s extra
  • eenmalige kosten
Wilt u een offerte ontvangen?

XLarge

€250

  • 10 pagina’s extra
  • eenmalige kosten
Wilt u een offerte ontvangen?

Hoe gaat het nu precies in zijn werk?

– Kies een domeinnaam (bijvoorbeeld printproleerdam.nl) en zorg dat deze geregistreerd wordt (indien u dit nog niet gedaan heeft). Natuurlijk helpen we u graag als u niet weet hoe u dit zelf regelt.
– Regel uw hosting via een stabiele en betrouwbare partij. Tip: wij werken zelf altijd graag met Hostnet.nl. Ook hiervoor geldt dat we u graag de weg wijzen in hosting-land als u hier zelf niet bekend mee bent.
– Wij installeren een door ons voorgesteld WordPress thema** voor u.
– Wij passen het WordPress thema volledig conform uw huisstijl aan (logo, kleurgebruik, lettertypen).
– In overleg zetten we een duidelijke webstructuur voor u op papier en vertalen deze naar online navigatiemenu.
– We vullen een vast aantal webpagina’s voor u, inclusief de homepagina en de contactpagina met contactformulier. Tussentijds houden we u natuurlijk op de hoogte van de voortgang.
– De oplevering van de website vindt plaats op een afgesproken tijdstip. Heeft u daarna nog wijzigingen of wilt u bijvoorbeeld nog wat extra pagina’s, dan gaan we samen even om de tafel om de meerkosten te bespreken.
– Vanzelfsprekend krijgt u van ons een korte & bondige uitleg over het zelf onderhouden van uw WordPress website. Focus ligt hierbij op het aanmaken van nieuwe berichten en aanpassen van bestaande webpagina’s.
* exclusief BTW
** afhankelijk van het gekozen thema kunnen er meerkosten berekend worden voor de aanschaf van een themalicentie.

Recent opgeleverd werk

Hieronder treft u de meest recent opgeleverde websites. Voor ons volledige portfolio klikt u hier.

LMB de With

Glasstadmars.nl

Labrador Kring Nederland