0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag 9:00 tot 12:30

Plaats je opdracht

Geef eenvoudig je print- of drukopdracht aan ons door!

1
Stuur ons jouw bestand

Heb je bestanden die afgedrukt moeten worden? Stuur via onderstaand formulier je print- of drukwerkopdracht aan ons door. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) toe. Je kunt het bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte.

2
Wij nemen je opdracht in productie

Indien je opdracht voorzien is van een duidelijk omschrijving gaan wij direct voor je aan de slag. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn over formaat, kleur- en/of papiergebruik dan nemen we eerst nog even contact met je op. We werken je opdracht zo snel en professioneel mogelijk voor je af. Afhankelijk van het type opdracht kan dit tot maximaal enkele werkdagen duren.

3
Je krijgt van ons een gereedmelding

Zodra je opdracht gereed is wordt deze door ons op kwaliteit gecontroleerd. Pas als alles er piekfijn uitziet is jouw order klaar en gereed omgehaald te worden in onze winkel. We laten je dit weten door je een seintje te geven per mail of telefoon. De bestelling kan vervolgens direct afgerekend worden in de winkel of wordt desgewenst aan je gefactureerd (alleen bij zakelijke klanten met een min. orderwaarde van €20,-).

Let op! Om teleurstellingen na afloop te voorkomen kun je Microsoft Office documenten het beste aanleveren in PDF! Indien je je bestand in Word/Excel/Powerpoint etc. aanlevert kunnen wij niet garanderen dat je uiteindelijke print(s) eruitzien zoals thuis door jou ontworpen. Iedere versie van het Officepakket gebruikt namelijk andere marges, instellingen etc. Ook kan het door jou gekozen lettertype ontbreken in onze fontbibliotheek. Wil je zeker zijn van een print met jouw opmaak, lever je bestand dan dus ALTIJD als PDF aan!

Wij verzoeken je dit formulier per opdracht in te dienen. ALLEEN als dezelfde aantallen, opmaak én afwerking geldt voor ALLE bijgeleverde documenten, dan kun je deze in 1 keer uploaden.

Maximaal 250 Mb

Let op! i.v.m. de overheidsregels rondom Corona moet er minimaal 4 uur tussen moment van bestellen en het ophaal moment zitten. Gelieve hier rekening mee te houden bij het selecteren van het gewenste ophaal moment. Bestel je buiten kantoortijden? Graag een ophaalmoment ná 13.00 uur op de eerst volgende werkdag kiezen. Wij plannen je in voor een ophaalslot van 15 minuten binnen bovenstaande tijden. Het ophaalslot word je toegestuurd met de gereedmelding van opdracht. Komt het toegewezen ophaalslot niet uit? Neem dan gerust contact met ons op dan plannen we een ander slot voor je in. Gelieve te betalen met pinpas (contactloos) bij het ophalen van de opdracht!

Bestellingen boven de € 25,- euro leveren wij gratis, daaronder rekenen we € 2.50 bezorgkosten per bestelling. De minimale opdrachtwaarde voor thuisbezorgen is € 5,-. Betaling bij bezorgen, uitsluitend met pinpas, bij onze mobiele pinautomaat.

Heb je wel gezondheidsklachten of ben je in quarantaine? Stel dan je aankoop uit totdat de klachten zijn verdwenen of de quarantaine is afgelopen.