Zwart-wit printen/kopiëren

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Zwart-wit printen/kopiëren

Dagelijks maken wij honderden, soms wel duizenden A4 en/of A3 zwart-wit afdrukken. Hiervoor hebben wij meerdere machines tot onze beschikking, waardoor we in staat zijn snelle levertijden te hanteren. Ook hebben wij standaard een flinke voorraad van verschillende papiersoorten in huis. Van 80 tot 300 grams papier en in alle kleuren van de regenboog. Met een matte uitstraling of juist een glossy look en feel, er is vanalles mogelijk!

Printen & afwerken in huis!

PrintPro Leerdam, uw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed! De eventuele afwerking van uw zwart/wit prints of kopieën verzorgen wij in eigen huis. Rillen, nieten, vouwen, schoonsnijden en/of lamineren – het behoort allemaal tot onze mogelijkheden!

Voordelig zwart/wit printen en kopiëren

Voor vaste klanten is er de mogelijkheid een kortingskaart aan te schaffen, waarmee u nog goedkoper kunt printen/kopiëren. Voor nog grotere printaantallen bieden we ook de mogelijkheid om een printcontract af te sluiten. U koopt hiermee van tevoren een vastgesteld aantal tikken in en kunt vervolgens uw kopieën en prints afhalen zonder nog in de winkel af te hoeven rekenen. Wij verrekenen de kosten van de kopieën en prints voor u met het contract en zodra het einde van het aantal beschikbare tikken in zicht komt geven wij u een seintje. Met name verenigingen maken veelvuldig gebruik van deze regeling, waarbij er meerdere contactpersonen in de gelegenheid gesteld worden om opdrachten aan te leveren en af te halen, maar er wel 1 totaalfactuur naar de penningmeester gestuurd wordt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij informeren u graag uitgebreid!

Zwart/wit print- of kopieerwerk bestellen?

Print- of kopieerwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw print-/kopieeropdracht gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!