Kleur printen/kopiëren

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Wilt u in kleur printen of kopiëren?

Onder andere onze Ricoh Pro C5100s produceert iedere dag grote hoeveelheden kleurafdrukken op A3 en A4. Dit is een van de modernste machines op het gebied van printen en kopiëren, waardoor de afdrukken nauwelijks van echt drukwerk te onderscheiden zijn. En verschillende papierdiktes en/of -soorten zijn voor deze machine ook geen enkel probleem! Tip:Wilt u uw kleurenafdruk nog mooier over laten komen? Kies dan eens voor glossy papier. Uw kleurenafbeeldingen komen dan nog mooier over op papier!

Printen & afwerken in huis!

PrintPro Leerdam, uw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed! De eventuele afwerking van uw kleurenprints verzorgen wij in eigen huis. Rillen, nieten, vouwen, schoonsnijden en/of lamineren – het behoort allemaal tot onze mogelijkheden!

Voordelig printen en kopiëren in kleur

Voor vaste klanten is er de mogelijkheid een kortingskaart aan te schaffen, waarmee u nog goedkoper kunt printen/kopiëren. Voor nog grotere printaantallen bieden we ook de mogelijkheid om een printcontract af te sluiten. U koopt hiermee van tevoren een vastgesteld aantal tikken in en kunt vervolgens uw kopieën en prints afhalen zonder nog in de winkel af te hoeven rekenen. Wij verrekenen de kosten van de kopieën en prints voor u met het contract en zodra het einde van het aantal beschikbare tikken in zicht komt geven wij u een seintje. Met name verenigingen maken veelvuldig gebruik van deze regeling, waarbij er meerdere contactpersonen in de gelegenheid gesteld worden om opdrachten aan te leveren en af te halen, maar er wel 1 totaalfactuur naar de penningmeester gestuurd wordt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij informeren u graag uitgebreid!

Full colour print- of kopieerwerk bestellen?

Print- of kopieerwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw print-/kopieeropdracht gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!