Bestelformulier artikelen

Bestelfomulier artikelen

Let op! i.v.m. de overheidsregels rondom Corona moet er minimaal 4 uur tussen moment van bestellen en het ophaal moment zitten. Gelieve hier rekening mee te houden bij het selecteren van het gewenste ophaal moment. Bestel je buiten kantoortijden? Graag een ophaalmoment ná 13.00 uur op de eerst volgende werkdag kiezen. Wij plannen je in voor een ophaalslot van 15 minuten binnen bovenstaande tijden. Het ophaalslot word je toegestuurd met de gereedmelding van opdracht. Komt het toegewezen ophaalslot niet uit? Neem dan gerust contact met ons op dan plannen we een ander slot voor je in. Gelieve te betalen met pinpas (contactloos) bij het ophalen van de opdracht!

Bestellingen boven de € 25,- euro leveren wij gratis, daaronder rekenen we € 2.50 bezorgkosten per bestelling. De minimale opdrachtwaarde voor thuisbezorgen is € 5,-. Betaling bij bezorgen, uitsluitend met pinpas, bij onze mobiele pinautomaat.

Heb je wel gezondheidsklachten of ben je in quarantaine? Stel dan je aankoop uit totdat de klachten zijn verdwenen of de quarantaine is afgelopen