Team PrintPro

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Wat wij doen

Het team van PrintPro Leerdam biedt kopieer-/print- en drukwerk aan voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Leerdam e.o. Wij bieden hoge kwaliteit visitekaartjes, postkaarten, flyers, brochures, briefpapier en andere premium printproducten.

Waar wij voor staan

PrintPro. De naam zegt het eigenlijk al. Wij zijn professionals in printen. Ons team bestaat uit medewerkers die het belangrijk vinden om mee te denken met u als klant. Zodat we samen tot een passende oplossing op uw vraagstuk komen. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen we snel en flexibel schakelen. En dat alles ook nog eens voor een betaalbare prijs!

  • Kwaliteit – De allerbeste inkt. Papier van het hoogste niveau. Wij laten niets aan het toeval over om topkwaliteit te leveren.
  • Snelle levertijd – In overleg met u als klant kunnen we snel schakelen. Soms zelfs zo snel, dat vandaag besteld, morgen al in huis is.
  • Milieubewust – Wij ondernemen milieubewust. Zo gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd papier en recyclen we al onze cartridges.
  • Service – Persoonlijke aandacht voor al onze klanten. Groot en klein. Dat is waar wij voor staan.

Wie wij zijn

Henry van Veldhoven is al jarenlang een vertrouwd gezicht in de winkel aan het Dr. Reilinghplein. Zijn kennis reikt van de diverse print- en druktechnieken tot de modernste software en 3D apparatuur. Henry denkt in oplossingen en kijkt altijd samen met u naar wat wel mogelijk is binnen tijd en budget.

Janneke is sinds september 2016 werkzaam voor PrintPro Leerdam, na eerder onder andere 6 jaar gewerkt te hebben voor een groot regionaal reclamebureau. Zij regelt de inkoop van het assortiment, verzorgt de externe bedrijfscommunicatie en voert binnenkomende opdrachten uit tot in de puntjes.

Karen heeft in het verleden voor Freework Dienstverlening gewerkt en is na ruim 8 jaar weer terug op het ‘oude’ nest. Karen werkt parttime en is op dinsdag en vrijdag in de winkel aanwezig om uw vragen te beantwoorden en opdrachten te verzorgen.

Leerbedrijf

 

PrintPro Leerdam is ook een leerbedrijf voor de grafische opleiding. Regelmatig breiden wij ons team dan ook uit met een (tijdelijke) stagiair. Zoek jij een stageplaats en ben je geïnteresseerd in ons bedrijf neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.