Stagiair(e) gezocht

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Gezocht: Stagiair(e) DTP

Voor een periode van vijf maanden (4 of 5 dagen per week)

Per september 2020 is er weer een stageplaats beschikbaar binnen ons bedrijf. Wij zijn een erkend leerbedrijf en goed te bereiken met het openbaar vervoer (we zitten naast het station van Leerdam).

Jij…

bent onze ideale kandidaat als je een MBO student op niveau 2 bent, die op zoek is naar een leuke, leerzame en veelzijdige stageplaats binnen de grafische wereld. Die leergierig is en goede skills heeft op het gebied van DTP en grafische vormgeving. Die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken, klantgericht is en alleen gaat voor het allerbeste resultaat. Die collegiaal is en het leuk vindt om in teamverband samen te werken. Bezit je daarnaast een leergierige, enthousiaste en positieve houding? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij…

bieden jou een leuke stageplaats binnen een groeiende organisatie. Je ontvangt in overleg een stagevergoeding en belandt in een leuk team dat met hart voor de zaak samenwerkt en graag alle klanten tevreden stelt.

Over ons…

PrintPro Leerdam (voorheen Freework Inkstation Leerdam) is al ruim 15 jaar het adres in Leerdam voor allerlei print-, kopieer- en drukwerk. PrintPro Leerdam voorziet als grafisch specialist zowel particulieren als bedrijven in de regio Leerdam van hoogwaardige print- en drukwerkoplossingen. Wij bieden hoge kwaliteit print- en drukproducten zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, brochures, posters etc. aan tegen snelle levertijden en uiterst scherpe prijzen. Daarnaast verkopen we een groot assortiment kantoorartikelen, waaronder ook veel inkten & toners. Een andere dienst die wij verlenen is het maken van (officiële) pasfoto’s in onze fotostudio. Ons team bestaat uit medewerkers die het belangrijk vinden om mee te denken met onze klanten en door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen we snel en flexibel schakelen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief naar info@www.printproleerdam.nl t.a.v. Henry van Veldhoven. Indien je vragen hebt kun je ook contact met ons opnemen op het telefoonnummer (0345) 63 31 46.