Scripties en verslagen

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Scripties, rapporten en verslagen snel en voordelig printen & inbinden!

Wire-O of thermisch gelijmd?

We hebben hiervoor twee verschillende systemen; inbinden met een metalen Wire-O (ringband) of door middel van een thermisch gelijmde rug.

wire-o inbinden Wire-O

Met het Wire-O systeem kunt u kiezen of u uw rapport of verslag met een zwarte of aluminiumkleurige ring ingebonden wilt hebben. Voorop plaatsen we een transparante sheet en als achterkant kunt u zelf een kleur kiezen. Een mooie en stevige manier van inbinden, welke overigens ook geschikt is voor het maken van jaar-, week- of maandkalenders. Het maximale aantal pagina’s dat op deze manier ingebonden kan worden is ongeveer 100 – 120 pagina’s – eea is afhankelijk van de gekozen papiersoort.

Het tarief dat wij hiervoor rekenen is € 3.75 per stuk (A4, voorzien van 2 schutbladen) of € 4,75 (A3, voorzien van 2 schutbladen). Levertijd is in overleg, maar vaak dezelfde dag nog gereed.

wire-o inbinden Unibind

De thermisch gelijmde rug van het Unibind systeem is een andere mooie oplossing om elk document perfect in te binden. Wij hebben standaard de zwarte Unibind-ruggen op voorraad liggen met transparante voor (helder) – en achterkanten (mat). Maximaal aantal pagina’s is ongeveer 340 vel.

Het tarief dat wij hiervoor rekenen is € 4,75 per stuk (alleen op A4 mogelijk). Levertijd is in overleg, maar vaak dezelfde dag nog gereed.

Aanleveren document

De makkelijkste manier om ons uw scriptie/verslag te laten verzorgen is om uw document (liefst als PDF) via onze speciale uploadpagina toe te sturen. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw scriptie/verslag/rapport gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet! Natuurlijk kunt u ook gewoon in de winkel langskomen. We binden dan uw document zo snel mogelijk voor u in, maar dit is altijd afhankelijk van de drukte op dat moment.

Korting op scripties en verslagen voor students only!

Kun je tijdens het afrekenen een scholieren/studentenpas laten zien,

dan ontvang je 10% korting op het in kleur of zwart/wit printen van je verslag en op het inbinden.