Schoolspullen

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Op zoek naar schoolspullen? Dan moet je bij ons zijn!

Speciaal voor scholieren die naar de brugklas gaan hebben wij een compleet pakket schoolspullen samengesteld. In dit pakket vind je alle, verplicht gestelde, schoolartikelen die je nodig hebt wanneer je aan de brugklas begint. Je kunt het pakket in 1x bestellen met een leuke korting of alleen de door jou gewenste artikelen los aanschaffen.

Bekijk het volledige overzicht

Artikelen brugklaspakket

Voor brugklassers zijn er een aantal schoolspullen onmisbaar, zoals bijvoorbeeld de TI-30 rekenmachine, een goede passer & een geodriehoek. Alle artikelen zijn los te bestellen, maar ook in 1x in een pakket.

Alleen voor bovenbouw HAVO/VWO

Speciaal voor HAVO/VWO hebben wij de Texas Instruments TI-84 Plus CE-T in ons assortiment. Het geheugen van deze grafische rekenmachine kan door een examenstand geblokkeerd worden.

Aanvullende schoolartikelen

In deze categorie vind je allerlei aanverwante school- en kantoorartikelen welke je eventueel bij kunt bestellen naast de door school aangegeven verplichte schoolspullen die je nodig hebt voor de brugklas.

Doe al je schoolinkopen snel,
gemakkelijk & voordelig online!

Ben je niet in de gelegenheid om je bestelling online door te geven, maak dan gebruik
van ons papieren bestelformulier en geef dit af in de winkel. Bestelformulieren zijn
te verkrijgen in de winkel of hieronder te downloaden.

Let op! De deadline voor het doorgeven van je bestelling is verlengd! Geef je bestelling uiterlijk zaterdag 17 augustus 2019 aan ons door. Lever het bestelformulier in via onze brievenbus, of geef online je bestelling aan ons door.  Je pakket staat vanaf woensdag 28 augustus gereed om afgehaald te worden.