Recent opgeleverd: glasstadmars.nl

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Recent opgeleverd: glasstadmars.nl

website glasstadmars.nl

Eind januari leverden we onze nieuwste web-baby op…Een gloednieuwe website voor St. Commissie Glasstadmars Leerdam! De oude site was heel wat jaren oud en voldeed qua uitstraling en techniek simpelweg niet meer aan de huidige eisen. Omdat wij dit typisch Leerdamse evenement een warm hart toedragen, hebben we besloten de volledige ontwerp & ontwikkelkosten die komen kijken bij het maken van deze website te sponsoren. Voor ons een uitgelezen kans om onze skills te laten zien, voor het bestuur van de Glasstadmars een welkome verandering zonder extra kosten te hoeven maken. Een echte win-win situatie dus!

Waarom WordPress

Met een volledig nieuwe WordPress site tackelden we alle oude problemen in 1 keer; WordPress templates zijn altijd responsive zodat ze ook vanaf een smartphone of tablet de bezoeker een optimale webervaring bieden. Daarnaast is WordPress erg Google-vriendelijk wat zorgt voor een betere ranking in de zoekresultaten. Ook zijn de templates volledig te customizen zodat we de bestaande huisstijl herkenbaar konden toepassen, zonder heel veel tijd kwijt te zijn aan het design. Als laatste biedt de nieuwe website nu ook de gewenste mogelijkheid om je direct online in te schrijven voor de diverse wandelevenementen. Hiermee wordt het secretariaat qua deelnemersadministratie veel tijd bespaard, omdat dit tot op heden allemaal handmatig werd bijgehouden. Met de nieuwe website is het mogelijk om met een druk op de knop de volledige lijst met deelnemers uit te draaien en worden bijvoorbeeld ook de inschrijfbevestigingen automatisch vanuit het systeem verstuurd.

Het resultaat van het nieuwe, frisse jasje van St. Commissie Glasstadmars Leerdam is te bewonderen op http:///www.glasstadmars.nl. Wat ons betreft kunnen ze er weer jaren tegenaan!

Ook een nieuwe website?

Uw bedrijf ook toe aan een (nieuwe) website? We denken graag met u mee. Qua kosten verrassen we u graag met een scherp tarief. En als het moet, dan staat uw nieuwe site binnen een paar weken live. Geen probleem. Lees meer over de mogelijkheden van een WordPress website en onze aanpak op https://www.printproleerdam.nl/webdesign/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *