Kaarten met eigen ontwerp

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Kaarten voor iedere gelegenheid!

Zoekt u een professioneel & voordelig adres om uw zelf ontworpen kaarten te printen? Omdat u gaat verhuizen? U binnenkort jarig bent? Het bijna kerst is? Wij helpen u graag!

Aan de hand van ons stalenboek helpen we u kiezen tussen een enkele of een dubbele kaart, het geschikte formaat (bijvoorbeeld als vierkant, of op A5/A6), de gewenste papiersoort en het juiste gramsgewicht. Ook kunnen we bijpassende enveloppen leveren. Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp voor uw kaart indien u zelf geen kant en klaar bestand aan kunt leveren. De levertijd is altijd in overleg met u als klant, maar vrijwel altijd binnen enkele werkdagen gereed.

Aanleveren document

De makkelijkste manier om ons uw (kerst)kaarten laten verzorgen is om uw document (liefst als PDF) via onze speciale uploadpagina toe te sturen. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw kaarten gereed zijn ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!