Postkaarten

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Kaarten voor iedere gelegenheid!

Zoekt u een professioneel & voordelig adres om uw eigen gemaakte (post)kaarten te printen? Omdat u gaat verhuizen? U binnenkort jarig bent? Of gewoon een feestje geeft? Wij helpen u graag.

We helpen u kiezen tussen een enkele of een dubbele kaart, het geschikte formaat (vierkant, A5 of A6), de papiersoort en het juiste gramsgewicht. Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp en kunnen we bijpassende enveloppen leveren. De levertijd is altijd in overleg met u als klant.

Aanleveren document

De makkelijkste manier om ons uw (kerst)kaarten laten verzorgen is om uw document (liefst als PDF) via onze speciale uploadpagina toe te sturen. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw kaarten gereed zijn ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!