Printen & kopiëren

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Printen & kopiëren

Dagelijks maken wij honderden – soms wel duizenden – A3 en A4 prints en kopieën, zowel in zwart/wit als in full colour. Hiervoor hebben wij meerdere machines tot onze beschikking, waardoor we in staat zijn snelle levertijden te hanteren. Ook hebben wij standaard een flinke voorraad van verschillende papiersoorten in huis. Van 80 tot 300 grams papier en in alle kleuren van de regenboog. Ook de eventuele afwerking van uw print-/kopieeropdracht verzorgen wij in eigen huis. Rillen, nieten, vouwen, perforeren, schoonsnijden, lamineren – het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Voor vaste klanten is er de mogelijkheid een kortingskaart aan te schaffen, waarmee u nog goedkoper kunt printen/kopiëren. Informeer naar de mogelijkheden!

Print of kopieerwerk bestellen?

Print- of kopieerwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw print-/kopieeropdracht gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Bestand uploaden