Grootformaat posters

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Snel posters op grootformaat nodig?

Full colour uitgevoerd, op een mooie kwaliteit papier, op A0, A1, A2 of stoepbordenformaat (70 x 100 cm)? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen snel posters op grootformaat printen. Tot wel super A0 formaat!

Grootformaat posters

Ook voor onze plotter, een Epson Stylus Pro 9890, hebben we verschillende soorten papier op voorraad. Van gewoon plain paper en kalkpapier tot hoogwaardig fotopapier en fluorpapier. De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid posters die u nodig heeft. Een kleine oplage printen we direct. Een grotere hoeveelheid posters ligt de volgende werkdag voor u gereed.

Afhalen of opsturen, wat u wil!

Afhankelijk van waar en hoe snel u de poster(s) – ook grootformaat – nodig hebt bieden wij de mogelijkheid om door ons geprinte posters in een stevige verzendkoker te versturen naar een door u opgegeven adres.

Posters bestellen?

Posters bestellen is heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw poster(s) gereed is/zijn ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!