Papier met impact!

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Papier met impact!

Oktober staat al jarenlang internationaal bekend als de borstkankermaand; een maand waarin vooral Pink Ribbon mensen oproept geld te doneren voor borstkankeronderzoek. Daarom heeft HP deze maand een leuke actie die hierop inspeelt; papier met impact!

HP Office papier wit
– HP Office CHP110, FSC, A4, Wit, 80gr.
– Doos á 5 pak of los per pak a 500 vel

Papier met impact!
Van elk verkocht pak HP Office pink ream papier wordt € 0,10 gedoneerd aan het KWF. Doe mee aan dit goede doel en steun het KWF Kankerbestrijding in de strijd tegen borstkanker! Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Over KWF Kankerbestrijding
Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn leven de diagnose kanker. Per jaar zijn dat ruim honderdduizend mensen. Daarmee is kanker doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Hun ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werven ze fondsen waarmee ze onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *