Opgefrist: vanheeswijkuitvaartzorg.nl

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Opgefrist: vanheeswijkuitvaartzorg.nl

Soms is je website qua inhoud prima, maar mag er gewoon wel eens een ander sausje overheen. En dan het liefst in een systeem waarin je zelf aan de knoppen kan draaien en niet altijd afhankelijk bent van een webbouwer.

Dat waren precies de wensen van Anja van Heeswijk, de onderneemster achter Van Heeswijk Uitvaartzorg. Met haar oude site was niet echt iets mis qua content, maar mobiel was deze niet lekker te navigeren en ook de mogelijkheid om eigenhandig nieuwsberichten te plaatsen ontbrak. Al met al toch diepgewortelde wensen waardoor Anja ons besloot in te schakelen.

Met een zorgvuldig uitgekozen WordPress thema is de site nu weer helemaal bij de tijd en kan Anja zelfstandig haar nieuwsberichten plaatsen. Daarnaast is haar website weer to the point bijgewerkt qua vindbaarheid in Google en helemaal up-to-date qua beveiliging, wat in deze tijden zeker geen overbodige luxe is!

Benieuwd naar het eindresultaat? U vindt het op https://www.anjavanheeswijkuitvaartzorg.nl/. Beniewd naar wat wij voor uw oude site kunnen betekenen? Loop gerust eens binnen. Een nieuwe website opzetten hoeft echt geen maanden te duren en qua kosten verassen we u graag met onze scherpe tarieven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *