Kaarten met eigen ontwerp

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Kaarten voor iedere gelegenheid!

Zoekt u een professioneel & voordelig adres om uw zelf ontworpen kaarten te printen? Omdat u gaat verhuizen? U binnenkort jarig bent? Het bijna kerst is? Wij helpen u graag!

Aan de hand van ons stalenboek helpen we u kiezen tussen een enkele of een dubbele kaart, het geschikte formaat (bijvoorbeeld als vierkant, of op A5/A6), de gewenste papiersoort en het juiste gramsgewicht. Ook kunnen we bijpassende enveloppen leveren. De levertijd is altijd in overleg met u als klant, maar vrijwel altijd binnen enkele werkdagen gereed.

Aanleveren document

De makkelijkste manier om ons uw (kerst)kaarten laten verzorgen is om uw document (liefst als PDF) via onze speciale uploadpagina toe te sturen. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw kaarten gereed zijn ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Hulp nodig bij het ontwerp van uw kaart?

Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp voor uw kaart indien u zelf bijvoorbeeld wel een foto en tekst heeft, maar geen kant en klaar opgemaakt bestand aan kunt leveren. Heeft u nog geen idee wat u wil qua stijl en vormgeving dan raden wij u graag onze collega Jeanine van Schatkaartjes aan. Jeanine is onze freelance vormgeefster en ontwerpt met veel plezier allerlei kaartjes en ander drukwerk. Alles is persoonlijk en helemaal op maat. Via haar nieuwe website http://schatkaartjes.com laat ze zien wat voor leuks ze allemaal mag maken. Dus zoek je een leuke uitnodiging voor dat aankomende knalfeest, of een uniek en sprankelend geboortekaartje? Stuur haar dan gerust een berichtje! Overigens maakt ze ook hele toffe logo’s en andere media-uitingen, dus ook zakelijk gezien kun je voor uiteenlopende designs van folders, flyers, visitekaartjes en nog veel meer bij haar terecht!