Printen in goud, wit of transparant

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Nu ook in goud, zilver, transparant en/of wit printen

Specialistisch drukwerk is één van de snelst groeiende digitale segmenten en biedt steeds meer mogelijkheden voor ontwerpers & digitale drukkers. En vanaf nu kun je bij ons echt iedere geprinte pagina tot de verbeelding te laten spreken! Met onze gloednieuwe Xerox C60 verrassen we u graag met sprankelend printwerk voor zien van fonkelend, glimmend goud. Of oogstrelend, glinsterend zilver. Wat te denken van een veelzijdige, heldere witte laag. Of elegante transparante accenten. Het is nu allemaal mogelijk, in één digitale drukgang! Alsof dat nog niet genoeg is, voegen we daar in de loop van dit voorjaar ook nog 4 flitsend felle fluorkleuren aan toe! Loop gerust eens bij ons binnen en bekijk de mogelijkheden!

Tarievenlijst (enkelzijdig bedrukt op standaard wit, 80 grams papier):
– Vivid (goud/zilver/wit/transparant) A4: € 1.25 per afdruk (enkelzijdig)
– Full colour + vivid A4: € 2.10 per afdruk (enkelzijdig)

Opslag papiersoorten:
– 250 grams ProDesign wit (mat) A4: € 0.25 per vel
– 250 grams Biotop (cremekleurig, mat) A4: € 0.25 per vel
– 250 grams ColorCopy wit (glossy) A4: € 0.25 per vel
– 330 grams Plike donkerblauw (mat) A4: € 0.55 per vel

Printen & afwerken in huis!

PrintPro Leerdam, uw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed! De eventuele afwerking van uw kleurenprints verzorgen wij in eigen huis. Rillen, nieten, vouwen, schoonsnijden en/of lamineren – het behoort allemaal tot onze mogelijkheden!

Nog voordeliger printen in goud/zilver, wit of transparant!

Voor grote printaantallen bieden we de mogelijkheid om een printcontract af te sluiten. U koopt hiermee van tevoren een vastgesteld aantal tikken in en kunt vervolgens uw kopieën en prints afhalen zonder nog in de winkel af te hoeven rekenen. Wij verrekenen de kosten van de kopieën en prints voor u met het contract en zodra het einde van het aantal beschikbare tikken in zicht komt geven wij u een seintje. Met name verenigingen maken veelvuldig gebruik van deze regeling, waarbij er meerdere contactpersonen in de gelegenheid gesteld worden om opdrachten aan te leveren en af te halen, maar er wel 1 totaalfactuur naar de penningmeester gestuurd wordt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij informeren u graag uitgebreid!

Printwerk bestellen?

Print- of kopieerwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw print-/kopieeropdracht gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!