Foto’s afdrukken

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Foto’s afdrukken op diverse formaten

Wilt u foto’s afdrukken van uw laatste vakantie of een bijzonder familieportret? Of wat dacht u van een extra fotokopie van die ene leuke schoolfoto? In onze fotostudio drukken we op hoge kwaliteit foto’s voor u af. Foto’s op 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, op A4 formaat of nog een slag groter A3. Wilt u een nog grotere afdruk van uw foto? Dat kan op onze plotter, tot maximaal A0 formaat. Foto’s afdrukken kan bij ons op mat of op glossy fotopapier.

Foto’s afdrukken? Zo levert u uw bestand het beste bij ons aan!

U kunt uw bestanden digitaal bij ons aanleveren per mail of op USB-stick. Heeft u geen digitaal bestand, maar wel een originele foto die bijgemaakt moet worden? Ook dat kan. We scannen het origineel in en printen vervolgens een afdruk op fotopapier op het gewenste formaat.

Let op: foto’s moeten van voldoende kwaliteit zijn om afgedrukt te kunnen worden door onze fotoprinter (10×15 /13x18cm). Daarnaast verzoeken wij u uw fotobestanden als .jpeg bij ons aan te leveren. PNG-files worden helaas niet geaccepteerd. Ook voor fotoafdrukken op A4/A3-formaat geldt dat het bronbestand van voldoende kwaliteit moet zijn om een mooie afdruk te garanderen. Bij twijfel kijken wij graag even met u mee naar de bestanden om een inschatting van het eindresultaat te maken.

Uw favoriete foto op canvas of aluminium

Wilt u uw mooiste foto op canvas op aluminium af laten drukken, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bestel nu uw mooiste fotoherinnering op linnen, in kleur, zwart-wit of als sepia-afdruk, of ga voor een luxueuze uitstraling op aluminium, in mat, half mat, glans of geborsteld. Loop gerust eens binnen in de winkel en bekijk de verschillende demo-afbeeldingen.

Foto(‘s) afdrukken is heel eenvoudig via ons bestelformulier

Foto(‘s) bestellen is heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw foto(s) gereed is/zijn ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!