Enveloppen

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Enveloppen in verschillenden formaten en materialen.

U wilt een envelop (ook enveloppe of omslag) in uw eigen huisstijl? Dat kan! Met 1, 2 of 3 kleuren bedrukt, of gewoon in full colour. In bijvoorbeeld EA5 formaat, C4 formaat of als akte-envelop. Met het venster links of rechts – of helemaal zonder venster -, waarbij u ook nog kunt kiezen uit gegomde enveloppen (waarbij u de klep van de envelop na het bevochtigen permanent kunt sluiten) of met striplock (een zelfklevende sluiting van de envelop, waarbij u na het verwijderen van de strook siliconenpapier de klep van de envelop eenvoudig kunt sluiten).

Milieuvriendelijke enveloppen

Drukwerk is het meest duurzaam als er wordt gedrukt op gerecycled papier. Voor de productie van papier is water en energie nodig, wat het milieu belast. Het productieproces van recycled papier is stukken minder belastend voor het milieu dan dat van nieuw papier. Kiest u daarom ook voor enveloppen op natuurpapier of gerecycled papier? Met de huidige technieken om papier te recyclen levert u namelijk niets in op professionaliteit en behoudt u uw duurzame uitstraling!

Een flinke voorraad enveloppen kun je maar beter binnen bereik hebben. Altijd handig om in huis te hebben.

Overigens leveren wij ook onbedrukte enveloppen, gekleurde, vierkante en kartonnen bordrug-enveloppen. Daarnaast hebben we ook verschillende maten luchtkussenenveloppen in huis, beter bekend als ‘bubbeltjesenvelop’ – speciaal voor het verzenden van poststukken met kwetsbare inhoud. Allemaal gewoon los per stuk, of in een doos van 100, 250 of 500 stuks. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden.

Wist u dat…

Op de achterzijde van de envelop kan de afzender zijn eigen naam en adres noteren of in laten printen, of alleen de eigen postcode en huisnummer. Dit is niet verplicht, maar biedt het voordeel dat bij bezorgproblemen de brief aan de afzender geretourneerd kan worden zonder dat de brief geopend hoeft te worden.

Enveloppen bestellen?

Drukwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!