Eindelijk: navullen LC 3211 & 3213!

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Eindelijk: navullen LC 3211 & 3213!

Heb jij 1 van de nieuwste Brother printers thuis staan die werkt met LC 3211 (sinaasappel) of LC 3213 (het ijsje) patronen? Dan hebben we goed nieuws voor je, de resetters van deze patronen zijn eindelijk beschikbaar! Oftewel vanaf heden kunnen ook deze patronen nagevuld worden. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee!

Hoe dat vullen in zijn werk gaat?

We boren een klein gaatje in het originele patroon, vullen hierdoor met een spuitje de inktkamer met originele Brotherinkt, lijmen het boorgat vakkundig weer dicht en resetten de chip zodat de printer denkt dat een nieuw patroon is. Huismerkpatronen kunnen we helaas niet vullen, omdat deze alleen geschikt zijn voor eenmalig gebruik.

Wat kost vullen?

Een setje 3211 of 3213 vullen komt op totaal € 28,-. Patronen los vullen kan ook, een zwart patroon is € 10,- p/stuk, en een C, M of Y patroon € 6,- per stuk. Bij inlevering van een patroon ontvangt u van ons een stempel. Een volle stempelkaart is een gratis navulling! Nog geen stempelkaart? Vraag er om bij de kassa!

Hoe snel gaat dat vullen?

Patronen ingeleverd voor 12:00 uur zijn dezelfde werkdag na 16:00 uur gevuld weer op te halen. Komt u het patroon na 12:00 uur bij ons inleveren dan liggen ze de volgende werkdag na 16:00 uur voor u klaar.

Lees ook onze overige tips en trucs met betrekking tot het succesvol navullen van uw inktpatronen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *