Visitekaartjes

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Met onze best verkopende visitekaartjes doe je het altijd goed!

Snel visitekaartjes nodig? Of in een kleine oplage? In 1, 2, 3 of meerdere soorten? Via ons heeft u uw bestelling razendsnel in huis! Glanzend, of juist met een matte uitstraling, op dikker papier of met een speciale nabewerking? En kiest u voor het standaard formaat van 85 x 55 mm of durft u af te wijken? Uw visitekaartjes maken natuurlijk deel uit van de eerste indruk die iemand van u krijgt en daar wilt u toch alles uithalen?

Visitekaartjes offset gedrukt

In samenwerking met onze partner-drukkerij laten wij visitekaartjes offset drukken voor het allermooiste resultaat. In onze winkel hebben we diverse voorbeelden waar u uit kunt kiezen. Kom gerust eens langs om te kijken welke uitvoering het beste bij uw bedrijf past. We adviseren u graag.

Milieuvriendelijke visitekaartjes

Drukwerk is het meest duurzaam als er wordt gedrukt op gerecycled papier. Voor de productie van papier is water en energie nodig, wat het milieu belast. Het productieproces van recycled papier is echter minder belastend voor het milieu dan dat van nieuw papier.

Het verschil zit in het land- en watergebruik. Nieuw papier wordt gemaakt van cellulose uit hout dat gewonnen wordt uit productiebossen. Daarvoor is landbouwgrond nodig. Voor recycled papier zijn geen productiebossen nodig en dus ook geen landbouwgrond. Die landbouwgrond kan bijvoorbeeld ingezet worden voor de teelt van andere (duurzame) gewassen. De aanleg van productiebossen kan zelfs ten koste gaan van de oorspronkelijke bossen waardoor de biodiversiteit aangetast wordt. Voor de productie van recycled papier is ook minder water nodig dan voor nieuw papier (10-15 liter water per kilo papier tegenover 25 liter). Het gebruik van recycled papier levert dus een voordeel op voor natuur en milieu.

Oud papier kan helaas niet eindeloos recycled worden. De papiervezels uit oud papier verliezen – na zes of zeven keer hergebruik – aan sterkte omdat ze dan te kort geworden zijn. Tijdens het productieproces worden er daarom nieuwe lange houtvezels toegevoegd. Er blijven dus voor recycled papier altijd bomen nodig, het liefst afkomstig uit duurzaam beheerde productiebossen.

Kiest u ook voor visitekaartjes op natuurpapier of gerecycled papier? Met de huidige technieken om papier te recyclen levert u niets in op professionaliteit en behoudt u uw duurzame uitstraling!

Visitekaartjes vandaag nog nodig? Geen probleem!

Met spoed vandaag nog visitekaartjes nodig? Ook dat kan! In een kleine oplage (50, 100 of 200 stuks) produceren wij in huis ook visitekaartjes. Full colour, zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt, op 300 grams plano perfect, op het standaardformaat van 85×55 millimeter. Bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!