Stickers

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Een sticker, etiket of zelfklever is een stuk papier of plastic dat aan één zijde klevend is en meestal langs de andere niet-klevende zijde een bepaalde tekst of afbeelding heeft. Stickers komen voor in allerlei vormen, met diverse beeltenissen en op bijna iedere gewenste grootte. Vinyl stickers zijn de meest voorkomende stickers, ze zijn voor bijna alles geschikt en zowel indoor als outdoor (weersbestendig) te gebruiken. Wil je beschrijfbare stickers, kies dan altijd voor een papieren variant; deze vlekken niet nadat je er met een pen op geschreven hebt. Bestel bij ons de door jou gewenste formaat en kies uit een staffel naar keuze.

Heeft u stickers nodig?

Natuurlijk kunt u hiervoor ook bij ons terecht. In full colour of zwart/wit. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit en tegen scherpe tarieven. En, in overleg met u als klant vaak razendsnel in huis. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte!

Stickers bestellen?

Drukwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!