Folders / brochures

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Het verschil tussen een folder en een brochure?

Brochures zijn altijd in de rug geniet, terwijl een folder alleen gevouwen is en dus maximaal 4 pagina’s telt. Een folder of brochure is een ideaal middel om uw bedrijf in te presenteren of bijvoorbeeld een (nieuwe) productlijn.

Heeft u onverwacht meer tekst en afbeeldingen dan in eerste instantie gedacht, dan kan een brochure altijd eenvoudig uitgebreid worden met een vel, oftewel 4 extra pagina’s. Bij een brochure van 16-pagina’s of meer is het wellicht slim om te denken aan een verstevigde kaft. Kies dan voor een zwaarder gramsgewicht qua omslag of een extra afwerkingslaag zoals bijvoorbeeld mat- of glanslaminaat.

Brochures nodig?

Heeft u snel folders of brochures nodig? Wij voorzien u graag van kwalitatief hoog drukwerk. Full colour uitgevoerd voor het mooiste resultaat. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit en tegen scherpe tarieven. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte. We gaan graag voor u aan de slag!

Direct online bestellen

Drukwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!