Enveloppen

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Bij ons vind je enveloppen in verschillenden formaten en materialen. Altijd handig om in huis te hebben.

U wilt een envelop (ook enveloppe of omslag) in uw eigen huisstijl? Dat kan! Met 1, 2 of 3 kleuren bedrukt, of gewoon in full colour. In bijvoorbeeld EA5 formaat, C4 formaat of als akte-envelop. Met het venster links of rechts – of helemaal zonder venster -, waarbij u ook nog kunt kiezen uit gegomde enveloppen (waarbij u de klep van de envelop na het bevochtigen permanent kunt sluiten) of met striplock (een zelfklevende sluiting van de envelop, waarbij u na het verwijderen van de strook siliconenpapier de klep van de envelop eenvoudig kunt sluiten).

Een flinke voorraad enveloppen kun je altijd maar beter binnen bereik hebben.

Overigens leveren wij ook onbedrukte enveloppen, gekleurde, vierkante en/of kartonnen enveloppen. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden.

Wist u dat…

Op de achterzijde van de envelop kan de afzender zijn eigen naam en adres noteren of in laten printen, of alleen de eigen postcode en huisnummer. Dit is niet verplicht, maar biedt het voordeel dat bij bezorgproblemen de brief aan de afzender geretourneerd kan worden zonder dat de brief geopend hoeft te worden.

Enveloppen bestellen?

Drukwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!