Briefpapier

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Briefpapier is de basis.

Briefpapier is zoals de naam al doet vermoeden papier bestemd voor het schrijven, typen of afdrukken van brieven. In het bijzonder wordt de term briefpapier ook gebruikt voor voorbedrukt papier waarvan een organisatie, bedrijf of privé-persoon gebruikmaakt voor de correspondentie. Het is daarmee één van de belangrijke huisstijldragers van een bedrijf.

Met professioneel briefpapier maakt u gegarandeerd een goede indruk.

Briefpapier verdwijnt meer en meer naar de achtergrond nu we met zijn alleen steeds meer digitaal doen. Denk alleen maar eens aan het versturen van facturen die steeds vaker per email hun weg naar de ontvanger vinden. Toch verdwijnt het oude, vertrouwde briefpapier nog lang niet. Veel bedrijven, organisaties en instellingen gebruiken nog steeds briefpapier voor hun correspondentie, zij het in veel mindere mate. Kleine oplages raken juist daarom steeds vaker in trek. Waar vroeger rustig oplages als 10.000 of zelfs 15.000 vel besteld werden, is nu vaak 500 of 1000 vel al meer dan genoeg. Door deze kleinere oplages slim te combineren op de drukpers kunnen we onze drukwerktarieven scherp houden voor u.

Volledig op uw wensen afgestemd

Wij verzorgen het meeste briefpapier standaard op A4 formaat, op 90 grams wit, mat, bankpost papier, geschikt voor kopieermachine, laserprinter & inkjetprinter. Heeft u echter een zwaardere kwaliteit in gedachten, of een bijzondere papiersoort? Vertel ons uw wensen en wij vertellen u wat mogelijk is voor welke prijs.

Milieuvriendelijk briefpapier

Drukwerk is het meest duurzaam als er wordt gedrukt op gerecycled papier. Voor de productie van papier is water en energie nodig, wat het milieu belast. Het productieproces van recycled papier is stukken minder belastend voor het milieu dan dat van nieuw papier. Kiest u daarom ook voor briefpapier op natuurpapier of gerecycled papier? Met de huidige technieken om papier te recyclen levert u namelijk niets in op professionaliteit en behoudt u uw duurzame uitstraling!

Briefpapier bestellen?

Drukwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!