Bouwtekeningen

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Bouwtekeningen op ieder formaat

Vrijwel dagelijks printen en kopiëren wij met onze Seiko 1020 bouw- en bestektekeningen. Elk origineel kan worden vergroot of verkleind naar A0, A1, A2, A3 of A4 formaat. Zelfs hele oude, vergeelde of gekreukte tekeningen zijn voor deze plotter nog goed te verwerken en op verzoek is het mogelijk om de ruis in de achtergrond licht te corrigeren. Naar wens van de klant vouwen of  rollen we de tekeningen voor u op.

In zwart/wit, kleur of op kalkpapier?

Standaard kopiëren we tekeningen in zwart/wit en gebruiken we 75 grams papier zodat de bouwtekeningen gemakkelijk te vouwen zijn. Natuurlijk kunnen we op verzoek uw tekeningen ook in kleur en op dikker of kalkpapier printen.

Tekeningen digitaliseren? Ook dat kan!

Bent u op zoek naar een partij om uw tekeningen te digitaliseren? Ook dan helpen wij u graag. Tekeningen – ook op kalkpapier – kunnen ingescand worden t/m een formaat van A0+. Daarnaast is het mogelijk om de achtergrond van een bouwtekening automatisch te verbeteren (de ruis te verwijderen), waardoor uw digitale document van betere kwaliteit is. De PDF’s (of JPEG/TIFF afbeeldingen) zetten we vervolgens op USB-stick of sturen we aan u toe per mail. De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid documenten, maar een kleine oplage regelen we direct.

Bouwtekeningen bestellen?

Een of meerdere bouwtekeningen bestellen is heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw bouwtekening(en) gereed is/zijn ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!