Visitekaartjes

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Met professionele visitekaartjes scoor je altijd!

Snel visitekaartjes nodig? In een kleine of juist hele grote oplage? In 1, 2, 3 of zelfs nog meer soorten? Via ons heeft u uw bestelling razendsnel in huis! Glanzend, of juist met een matte uitstraling, op dikker papier of met een speciale nabewerking? En kiest u voor het standaard formaat van 85 x 55 mm of durft u af te wijken? Uw visitekaartjes maken natuurlijk deel uit van de eerste indruk die iemand van u krijgt en daar wilt u toch alles uithalen?

Visitekaartjes offset gedrukt voor het mooiste resultaat

In samenwerking met onze partner-drukkerij laten wij visitekaartjes offset drukken voor het allermooiste resultaat. Afhankelijk van de gekozen levertijd de volgende dag al in huis tegen een meerpijs, of met de reguliere service van 3-5 werkdagen. In onze winkel hebben we diverse voorbeelden waar u uit kunt kiezen. Kom gerust eens langs om te kijken welke uitvoering het beste bij uw bedrijf past. We adviseren u graag.

Milieuvriendelijke visitekaartjes

Drukwerk is het meest duurzaam als er wordt gedrukt op gerecycled papier. Voor de productie van papier is water en energie nodig, wat het milieu belast. Het productieproces van recycled papier is stukken minder belastend voor het milieu dan dat van nieuw papier. Kiest u daarom ook voor visitekaartjes op natuurpapier of gerecycled papier? Met de huidige technieken om papier te recyclen levert u namelijk niets in op professionaliteit en behoudt u uw duurzame uitstraling!

Verrast worden met een fris design?

Op verzoek verzorgen wij ook de opmaak van uw nieuwe kaartjes. Natuurlijk rekening houdend met uw bestaande huisstijl en logo(‘s). Onze grafisch vormgeefster verrast u graag met een fris en uniek design waarmee uw visitekaartjes een blijvende indruk achterlaten.

Visitekaartjes vandaag nog nodig? Geen probleem!

Met spoed vandaag nog visitekaartjes nodig? Ook dat kan! In een kleine oplage (50 of 100 stuks) produceren wij in huis ook visitekaartjes. Full colour, zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt, op 300 grams plano perfect, op het standaardformaat van 85×55 millimeter.

Bestel uw kaartjes eenvoudig online bij ons

Het bestellen van uw nieuwe visitekaartjes is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voegt u als laatste stap uw bestand(en) aan de opdracht toe. U kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!