Back to school met ons brugklaspakket!

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Back to school met ons brugklaspakket!

Zoals ieder jaar bieden wij ook dit jaar weer een speciaal brugklaspakket aan, speciaal voor alle scholieren die a.s. september in de brugklas op hun nieuwe school gaan beginnen. In dit brugklaspakket vind je o.a. een geodriehoek, een grafische rekenmachine en een passer. Onmisbare artikelen voor een succesvolle start op school en welke daarom door de verschillende scholen in onze omgeving als verplicht zijn vastgesteld.

Als je dit complete 15-delige pakket in 1x bij ons besteld, ontvang je een extra korting en betaal je slechts 46.50 euro!

Natuurlijk kun je alle artikelen ook los bij ons bestellen, of je pakket aanvullen met extra artikelen zoals markeerstiften, snelhechters, een schrijfblok of een USB-stick.

Speciaal voor HAVO/VWO bovenbouwscholieren hebben wij de Texas Instruments TI-84 Plus CE-T en de Plus T LED in ons assortiment. Het geheugen van deze grafische rekenmachines kan door middel van een examenstand geblokkeerd worden. Deze examenstand is zichtbaar (door bijv. een led-lampje) zodat controle door surveillanten mogelijk is zonder de leerling te storen.

Bestel je schoolspullen eenvoudig en snel in onze webshop. Ben je niet in de gelegenheid om je bestelling online door te geven, maak dan gebruik van ons papieren bestelformulier en geef dit af in de winkel. Bestelformulieren zijn te verkrijgen in de winkel of online te downloaden.

Let op: onze winkel is van 1 t/m 15 augustus gesloten ivm vakantie. Bestellingen kunnen wel gewoon via de webshop doorgegeven worden. Zsm na onze vakantie, maar uiterlijk woensdag 26 augustus 2020 kun je je bestelling ophalen in onze winkel. Je ontvangt hierover een mail of telefoontje zodra jouw pakket gereed staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *