Stempels

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Stempels in alle soorten & maten

Stempels of stempelen, wie kent het niet? We zijn er vrijwel allemaal spelenderwijs groot mee geworden. Maar ook in het bedrijfsleven zijn stempels niet weg te denken, want digitale facturen zijn handig, maar we zijn nog ver verwijderd van het papierloze kantoor. Daarom zijn stempels ook vandaag de dag nog degelijke en praktische bureau-accessoires.

Standaard stempels waarbij de datum in te stellen is, of waarmee opmerkingen als ‘ontvangen’, ‘betaald’ of ‘akkoord’ eenvoudig op uw documenten te stempelen zijn (de zogeheten ‘tekststempels’). Daarnaast mag ook de klassieke nummerstempel eigenlijk niet ontbreken. Die is zelfinktend, dus hiervoor hebt u geen inktkussen nodig. Hiermee zet u snel en gemakkelijk vier, vijf of zes cijfers op papier. Deze stempel is daarom in sommige gevallen ook heel goed te gebruiken als datumstempel.

 

Stempels met uw (bedrijfs)logo

En wat dacht u van een bedrijfsstempel met uw eigen logo? Wij bieden u een groot aanbod (rubberen) bedrijfs- en kantoorstempels, veelal uitgevoerd als zelf-inktende stempels. Zelfinktende stempels hebben een ingebouwd stempelkussen. Dit gaat, afhankelijk van het merk, meestal zo’n 4.000 tot 7.000 afdrukken mee en kan door de gebruiker gemakkelijk zelf vervangen worden.

De kleur inkt op deze kussens is meestal zwart, blauw, rood of groen. Standaard zijn deze inktkussentjes beïnkt met inkt op waterbasis. Sneldrogende inkt zou te snel uitdrogen aangezien de kussentjes open zijn. Maar let op, om met een zelfinktende stempel te stempelen op gladde (glossy) folders is bijvoorbeeld speciale inkt nodig. Gewone inkt droogt hier niet goed op en gaat snel vlekken.

Behalve voor de zelfinktende modellen en de modellen met een ingebouwd inktkussen hebt u voor de meeste handstempels een stempelkussen nodig. Ook die zijn bij ons in verschillende kleuren verkrijgbaar. Na verloop van tijd zult u de inkt van de stempelkussens moeten aanvullen. Dit doet u eenvoudig met onze flesjes stempelinkt.

Uw stempel op maat

Wilt u een stempel bij ons bestellen? Een aantal standaard stempels hebben we op voorraad in de winkel. Voor uw speciale aanvragen op maat kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Levertijd is altijd in overleg, maar meestal binnen enkele werkdagen voor u te realiseren.