Navullen inktpatronen

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Uw inktpatronen navullen? Beter voor uw portemonnee & voor het milieu!

Is uw inktpatroon leeg? Laat deze bij ons navullen. Dezelfde dag nog gereed! Inktpatronen ingeleverd voor 12:00 uur ’s ochtends, kunnen ’s middags na 16:00 uur weer opgehaald worden. Dat noemen wij pas service!

Topkwaliteit inkt

Onze inkt is van dusdanig superieure kwaliteit dat deze in de samenstelling (kleurechtheid, kleurvastheid, viscositeit en pigmentering) niet van origineel te onderscheiden is. Naast het feit dat het navullen van inktpatronen voordeliger is voor uw portemonnee dan de aanschaf van nieuwe patronen, spaart u natuurlijk ook het milieu door een steentje bij te dragen aan het verminderen van de afvalberg.

Let op!

Indien u uw cartridge wilt navullen* is het slim om zodra de printer een melding geeft dat het patroon leeg raakt, de cartridge uit de printer te halen en bij ons in te leveren. Print dus NIET door tot het patroon helemaal leeg is! De inkt zorgt er namelijk voor dat de printkop gesmeerd en gekoeld wordt. Als u de cartridge helemaal leeg print, kan dit beschadigingen opleveren aan de printkop.

Ook belangrijk

Stop de patronen tijdens het vervoer ook niet in een diepvries- of boterhamzakje; doordat deze zakjes statisch zijn kunnen ze de chip op het patroon beschadigen. Verpak uw cartridge liever in een envelop of wikkel deze in een glad, niet absorberend papiertje.

* Wij kunnen alleen originele cartridges navullen, geen huismerkpatronen.

N.b. Inktpatronen die werken m.b.v. een inwendig schuimkussen zijn alleen na te vullen indien deze niet uitgedroogd zijn (wij testen dit bij inname). Ook zijn deze patronen maximaal 3x na te vullen en niet vaker. Inktpatronen met een inwendig inktcontainer zijn onbeperkt na te vullen, mits het patroon en de eventuele chip in goede staat verkeren.

— NIEUW! BROTHER LC 3211 EN LC 3213 KUNNEN VANAF HEDEN OOK NAGEVULD WORDEN. LEES HIER MEER