Assortiment

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Een winkel vol…

Van kantoorartikelen tot pasfoto’s, van stempels tot fotolijsten en van (refurbished) laptops tot all-in-one printers; wij verkopen het allemaal. Kom gerust eens binnenlopen en verbaas u over de breedte van ons assortiment.

Pasfoto’s

Wanneer u pasfoto’s wilt laten maken kunt u op ieder moment bij ons binnenlopen. De foto’s zijn snel gemaakt en direct klaar voor gebruik. U hoeft bij ons dus geen afspraak te maken. Een setje foto’s kost €10

Kantoorartikelen

PrintPro Leerdam is ook uw totaalleverancier voor alle denkbare kantoorartikelen. Denk niet alleen aan de kleine bureauaccessoires, maar ook aan een whiteboard of een bureau-onderlegger.

Inkten & toners

Wij hebben vrijwel alle gangbare inktcartridges op voorraad van bekende merken als Brother, HP, Epson & Canon. Dit geldt ook voor toners, drums en andere toebehoren voor uw laserprinter.

Navullen inkt

Is uw inktpatroon leeg? Laat deze bij ons navullen. Dezelfde dag nog gereed! Inktpatronen ingeleverd voor 12:00 uur ’s ochtends, kunnen ’s middags na 16:00 uur weer opgehaald worden. Dat noemen wij pas service!

Stempels

Wij bieden u een groot aanbod bedrijfs- en kantoorstempels, veelal uitgevoerd als zelf-inktende stempels. Stempels waarbij de datum in te stellen is, of waarmee opmerkingen als ‘betaald’ eenvoudig op uw documenten te stempelen zijn.

Pin- en kassarollen

Bij ons vindt u altijd de juiste soort kassarollen voor uw systeem, ongeacht of uw systeem houtvrije rollen, duplorollen of thermorollen gebruikt. Al onze bonrollen zijn natuurlijk voorzien van een FSC-keurmerk.

Trust digital lifestyle

Trust is het toonaangevende value for money-merk voor digitale lifestyle-accessoires. Trust International B.V. werd opgericht in 1983 en is wereldwijd actief met 4 merken: Trust, Trust Gaming, Trust Urban en Trust Smart Home.

Hard- en software

Voor iedere gebruikssituatie, thuis of op kantoor, hebben wij een passende notebook of printer in ons assortiment. Maar ook voor software als bijvoorbeeld een anti-virusprogramma bent u bij ons altijd op het juiste adres.

3D printen

3D-printen, Rapid Prototyping of Rapid Manufacturing genoemd, is een productietechniek waarbij een digitaal bestand omgezet wordt naar een tastbaar object. Het object wordt laagje voor laagje opgebouwd door de 3D-printer.