Actie: Brugklaspakket!

PrintPro Leerdam. Professionals in printen.

Actie: Brugklaspakket!

Zoals ieder jaar bieden wij ook dit jaar weer een speciaal kortingspakket aan, speciaal voor alle brugklassers die a.s. september op hun nieuwe school gaan beginnen.

Vanuit de diverse scholen is er een basispakket met schoolartikelen vastgesteld, welke verplicht is voor iedere brugklasser. Dit pakket bevat o.a. een geodriehoek, een grafische rekenmachine en een passer. Onmisbare artikelen voor een succesvolle start op school. Als je dit complete pakket in 1x bij ons besteld, ontvang je een extra korting en betaal je slechts 47.90 euro! Natuurlijk kun je alle artikelen ook los bij ons bestellen, of je pakket aanvullen met extra artikelen zoals markeerstiften, snelhechters, een schrijfblok of een USB-stick.

Speciaal voor HAVO/VWO bovenbouwscholieren hebben wij de Texas Instruments TI-84 Plus CE-T en de Plus T LED in ons assortiment. Het geheugen van deze grafische rekenmachines kan door middel van een examenstand geblokkeerd worden. Deze examenstand is zichtbaar (door bijv. een led-lampje) zodat controle door surveillanten mogelijk is zonder de leerling te storen.

Bestel je schoolspullen eenvoudig en snel in onze webshop. Ben je niet in de gelegenheid om je bestelling online door te geven, maak dan gebruik van ons papieren bestelformulier en geef dit af in de winkel. Bestelformulieren zijn te verkrijgen in de winkel of online te downloaden.

Let op! De deadline voor het doorgeven van je bestelling is verlengd. Geef je bestelling uiterlijk zaterdag 17 augustus 2019 aan ons door! Je pakket staat dan vanaf woensdag 28 augustus gereed om afgehaald te worden. Makkelijker kan bijna niet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *